Gewijzigde afvalinzameling met tweede paasdag

Op tweede paasdag (maandag 1 april) worden geen afval en grondstoffen ingezameld in de gemeente Steenwijkerland. De containers worden op een andere dag geleegd.

  • De afvalinzameling van maandag 1 april vindt plaats op zaterdag 30 maart. Let op, dit is de zaterdag vóór de tweede paasdag.

Het kan voorkomen dat op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling vóór 7.00 uur aan de straat neer te zetten.

Gewijzigde openingstijden

  • Het milieubrengstation aan de Karenbrug 3 in Steenwijk is op maandag 1 april gesloten.
  • Het ROVA-Klantcontactcentrum is ook gesloten op maandag 1 april.

De nieuwe ROVA-app is beschikbaar! Heeft u hem al?

Heeft u de nieuwe ROVA-app al gedownload in de App Store of Google Play? Via onze nieuwe ROVA-app kunt u altijd de juiste inzameldagen terugvinden, ook de gewijzigde inzameldagen rond de feestdagen. Ook kunt u een melding instellen, zodat u vooraf een herinnering krijgt wanneer wij langskomen om uw afval op te halen. De nieuwe ROVA-app is te herkennen aan het icoon met het roodborstje. Actuele inzameldagen vindt u daarnaast op www.rova.nl/inzamelkalender.

pictogram vogeltje ROVA-app

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met het ROVA-Klantcontactcentrum, telefoon (038) 427 37 77 of www.rova.nl/contact. Het ROVA-Klantcontactcentrum is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 19.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur.