Online informatiebijeenkomst over stikstofproblematiek

Bent u (agrarisch) ondernemer in Steenwijkerland? Bent u inwoner en heeft u persoonlijke interesse in het stifstofvraagstuk? Wilt u meer weten over deze problematiek? Bijvoorbeeld welke uitdagingen of misschien juist wel kansen op ons af komen? Meld u dan aan voor de online informatiebijeenkomst op 11 juni a.s. U kunt gewoon thuis kijken op uw computer, tablet of telefoon.

Op donderdagavond 11 juni organiseert de gemeente Steenwijkerland een digitale bijeenkomst over de stikstofproblematiek. Ir. Edo Gies en dr.ir. Hans Kros – onderzoekers aan de Wageningen Universiteit – nemen u mee in het ontstaan van dit vraagstuk en de consequenties ervan. Zij  schetsen een beeld van de situatie in Nederland in het algemeen en in Steenwijkerland in het bijzonder. Ook wordt gekeken naar keuzes die gemaakt kunnen worden om het vraagstuk aan te pakken. Naast gedeputeerde Gert Harm ten Bolscher van de provincie Overijssel en wethouder Tiny Bijl van gemeente Steenwijkerland zijn er ook sprekers uit sectoren die veel met het stikstofvraagstuk in aanraking komen.

Vragen? Mail ze ons vooraf!

U heeft de mogelijkheid om vragen te stellen. Deze kunt u ons vooraf mailen (bij voorkeur uiterlijk zondag 7 juni). Dat kan via stikstofwebinar@steenwijkerland.nl Afhankelijk van het aantal vragen maken we een selectie van de meestgestelde vragen die tijdens de online bijeenkomst worden behandeld. Is uw vraag niet geselecteerd, dan sturen we u het antwoord achteraf per mail.   

Interesse? Meld u aan!

Wilt u de online bijeenkomst bijwonen? Meld u dan aan via stikstofwebinar@steenwijkerland.nl of via de link webinar.djpmedia.cloud/registratie/aanmelden/olejRejN Na inschrijving krijgt u enkele dagen voor aanvang een e-mail met instructies over wat u moet doen om er online bij te zijn. Het webinar begint om 19.00 uur. Komt de datum u niet uit? Dan kunt de online bijeenkomst terugkijken. Als u zich daarvoor aanmeldt, krijgt u na afloop van het webinar daarover een mail met een link.