Upgrade jezelf regio Zwolle roept werkgevers op: leid nú uw werknemers op

‘Leid nú uw werknemers op. Dan bent u straks klaar voor de toekomst. Die boodschap verspreidt Upgrade jezelf Regio Zwolle onder werkgevers in Regio Zwolle waar Steenwijkerland ook onderdeel van is. Met een maximale vergoeding van vijftig procent van om-, op- of bijscholingskosten helpt het ontwikkelfonds werkgevers vooruit.

De wereld verandert, de markt verandert, je bedrijf verandert. Werkgevers die inspelen op die veranderingen, zijn klaar voor de toekomst. Dit is dus hét moment om te investeren in het kapitaal van uw bedrijf: de werknemer.

Op de website van Upgrade jezelf regio Zwolle kunnen werkgevers een Upgrade Scan doen om inzicht te krijgen in de behoefte van hun bedrijf. Upgrade jezelf kan vervolgens helpen om met die behoefte aan de slag te gaan. Dat gebeurt onder meer met vergoedingen vanuit Ontwikkelfonds Regio Zwolle. 

Ontwikkelfonds betaalt mee aanom-, op- en bijscholing Ontwikkelfonds Regio Zwolle, onderdeel van Upgrade jezelf, vergoedt tot 50 procent van de kosten voor om-, op- en bijscholing van (toekomstige) werknemers. Dat betekent dat werkgevers hun huidige personeel een cursus, training of opleiding kunnen aanbieden, maar ook toekomstige werknemers kunnen scholen.

De cofinanciering van het Ontwikkelfonds is makkelijk aan te vragen via de website upgradejezelfregiozwolle.nl.

Logo Upgrade jezelf