Doet u mee aan de Open Monumentendag?

Op zaterdag 10 september 2022 is het Open Monumentendag. Een groots cultureel evenement in Nederland. Duizenden monumenten openen dan hun deuren voor publiek. Graag willen we weten of u uw monument op 10 september wilt openstellen voor publiek. U kunt dit online aan ons doorgeven.

Thema: Duurzaamheid

Dit jaar staat het grootste erfgoedfeest van Nederland in het teken van het Europese Thema Duurzaamheid. Een actueel en hip thema waarover de laatste tijd veel te doen is binnen de erfgoedsector. Het thema is niet verplicht maar het kan wel inspiratie geven om de gebouwen met een andere blik te bekijken en open te stellen.

Laat ons weten of u meedoet

Graag willen we weten of u uw monument op 10 september wilt openstellen voor publiek, het liefst vóór 15 juni 2022. 

Ik wil mijn monument opstellen voor publiek

Wilt u activiteiten aanbieden, maar weet u nog niet welke dat zullen zijn? Dan kunt u dit later altijd nog aan ons doorgeven.

Bijzondere verhalen

Op het aanmeldformulier kunt u ook aangeven of u naast de gewone verhalen een bijzonder verhaal heeft over verduurzaming van uw monument. Of dat uw monument gebruik maakt van duurzame energie en/of materialen. Met die verhalen willen we aansluiten bij de landelijke campagne Duurzaamheid. Als u een verhaal wilt vertellen, nemen we contact met u op voor de invulling hiervan.

Informatie Open Monumentendag 2022 

Als u zich heeft aangemeld wordt uw monument opgenomen op de landelijke website van de Vriendenloterij Open Monumentendag 2022: www.openmonumentendag.nl.

Binnenkort vindt u meer informatie op onze website. Houd ook onze socials in de gaten. Kijk voor meer informatie ook op www.openmonumentendag.nl.
 

Havezate Old Ruitenborgh