Echte terugwinnaars maken kans op mooie prijzen!

Scheid jij je afval goed? Dan maak jij kans op mooie prijzen. Doe mee met de winactie van ROVA! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een speciale sticker op een van jouw lege en goed gescheiden pmd-verpakkingen te plakken.

Doe je mee?

Je kunt eenvoudig en snel een speciaal stickervel aanvragen via de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas. Ieder stickervel bevat 6 stickers. Iedere sticker plak je op één lege pmd-verpakking. Gooi de verpakking met sticker bij pmd. Let op dat je lege pmd-verpakking(en) tijdens de pmd-inzameling tussen 23 mei en 17 juni in de pmd container of -zak hebt gedaan. In deze periode halen we de winnende verpakkingen van de lopende band bij de sorteerinstallatie.

Win een waardebon ter waarde van €100,-

Is jouw verpakking één van de 10 verpakkingen die we van de lopende band halen in de sorteerinstallatie? Dan win jij een waardebon van €100,- die je kunt besteden bij webshop Verdraaid Goed Product.

Deel je pmd

Vergroot je winkans en maak nog gauw een leuke ludieke foto van jouw pmd-verpakking met sticker voordat je de verpakking in de container of zak gooit. Deel je foto op social media met #RecyclenmetKlaas.

Recyclen met Klaas

In de voorlichtingscampagne recyclen met Klaas, zoekt Klaas uit wat er met zijn afval gebeurt. Hij begint met pmd. Klaas volgt zijn afval vanaf het moment dat het thuis in de keuken ontstaat totdat er weer een nieuw product van wordt gemaakt. Op de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas kun je zijn ontdekkingsreis volgen. Met deze winactie laat ROVA zien dat het afval dat thuis wordt gescheiden ook gescheiden blijft.

ROVA Echte terugwinnaars vallen in de prijzen