Gewijzigde afvalinzameling tweede pinksterdag

Op tweede pinksterdag (maandag 29 mei) worden geen afval en grondstoffen ingezameld in de gemeente Steenwijkerland. De containers worden op een andere dag geleegd.

De inzameling van los papier en pmd van maandag 29 mei vindt plaats op zaterdag 27 mei 2023. Let op, dit is de zaterdag vóór tweede pinksterdag.

Het kan voorkomen dat op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling vóór 7.00 uur aan de straat neer te zetten.

Gewijzigde openingstijden

  • Het milieubrengstation aan de Karenbrug 3 in Steenwijk is op maandag 29 mei gesloten.
  • Het ROVA-Klantcontactcentrum is op 29 mei gesloten.

Blijft u ook op de hoogte via de ROVA-app?

Via onze ROVA-app kunt u altijd de juiste inzameldagen terugvinden. Zelfs de gewijzigde inzameldagen rond de feestdagen. Het mooie van de ROVA-app is dat u een melding kunt instellen, zodat u vooraf een herinnering krijgt wanneer wij langskomen om uw afval op te halen. De actuele inzameldagen vindt u daarnaast ook nog op www.rova.nl/inzamelkalender. De ROVAapp is te downloaden in de Apple Appstore of de Google Play Store.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met het ROVA-Klantcontactcentrum, telefoon 038 - 427 37 77 of www.rova.nl/contact. Het ROVA-Klantcontactcentrum is bereikbaar op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 19.00 uur en op zaterdagen van 9.00 tot 13.00 uur.