Werksessies Energieneutraal Vollenhove op 22 en 23 mei

Hoe ziet Vollenhove er straks uit? Denk, praat en doe mee! Meepraten over uw directe omgeving? Kennis en ideeën met elkaar delen? Of aan de slag met een initiatief? Kom naar de werksessie op 22 óf 23 mei a.s. in de Burght (het programma is op beide dagen hetzelfde).

Een Energieneutraal Vollenhove betekent dat we straks in Vollenhove evenveel energie opwekken als verbruiken. Dat is nu nog niet zo. Maar een (klein) deel van de energie die we gezamenlijk gebruiken in Vollenhove wekken we hier op. Dit opwekken van energie is de laatste jaren wel toegenomen: we zien steeds meer zonnepanelen op de daken. Om energieneutraal te worden, is echter meer nodig.

Op 22 en 23 mei organiseren de Belangenvereniging Vollenhove Stad, de Energiecoöperatie Voorst tot Wieden en gemeente Steenwijkerland werksessies om samen te kijken hoe we Vollenhove energieneutraal kunnen maken. En dan gaat het niet alleen om energie opwekken, maar ook om de vraag hoe we minder energie kunnen verbruiken: elke megajoule die we besparen, hoeven we niet op te wekken! Bent u er ook bij op 22 of 23 mei? U bent van harte uitgenodigd!

Aanmelden

Aanmelden voor een van de werksessies kan tot en met 18 mei via stadsvisievollenhove@bvvs.nu.

Maandag 22 mei | 17.00 - 21.00 uur (inclusief avondeten).

Dinsdag 23 mei | 13.00 - 17.00 uur (inclusief lunch).