Gewijzigde afvalinzameling tweede pinksterdag

Op tweede pinksterdag (maandag 20 mei) wordt geen afval en grondstoffen ingezameld in de gemeente Steenwijkerland. De containers worden op een andere dag geleegd.

  • De inzameling van los papier en gft van maandag 20 mei vindt plaats op zaterdag 18 mei. Let op, dit is de zaterdag vóór tweede pinksterdag.

Het kan voorkomen dat op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling vóór 7.00 uur aan de straat neer te zetten.

Gewijzigde openingstijden

  • Het milieubrengstation aan de Karenbrug 3 in Steenwijk is op maandag 20 mei gesloten.
  • Het ROVA-Klantcontactcentrum is gesloten op maandag 20 mei.

Blijft u ook op de hoogte via de nieuwe ROVA-app?

Heeft u de nieuwe ROVA-app al gedownload in de Apple Appstore of de Google Play Store? Via onze nieuwe ROVA-app kunt u altijd de juiste inzameldagen terugvinden, ook de gewijzigde inzameldagen rond de feestdagen. Ook kunt u een melding instellen, zodat u
vooraf een herinnering krijgt wanneer wij langskomen om uw afval op te halen. De nieuwe ROVA-app is te herkennen aan het icoon met het roodborstje. Actuele inzameldagen vindt u daarnaast op www.rova.nl/inzamelkalender.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met het ROVA-Klantcontactcentrum, telefoon (038) 427 37 77 of www.rova.nl/contact. Het ROVA-Klantcontactcentrum is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 19.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur.