Workshop Energieneutraal Verbouwen 10 december 2019

Workshop Energieneutraal verbouwen voor huiseigenaren op 10 december 2019 van 19.30 tot 21.30 uur in Rabo Theater De Meenthe, Stationsplein 1 in Steenwijk

Op 10 december kunnen huiseigenaren gratis deelnemen aan een workshop Energieneutraal Verbouwen. De workshop is bedoeld voor huiseigenaren die verbouwplannen hebben of aan de slag willen met het energieneutraal maken van hun woning.

Energieneutraal verbouwen van mijn woning, wat houdt dit in? De workshop geeft u antwoord op deze vraag. Er wordt aandacht besteed aan maatregelen, kosten en financiering. Ook kunt u zich opgeven voor vervolgactiviteiten.

Woont u in een vrijstaande woning of in een twee-onder-een kapwoning? Dan kunt u meedoen aan het project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel, dat de gemeente samen met vijf andere Overijsselse gemeenten heeft opgezet. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren waarmee het energieneutraal verbouwen van uw huis een stuk eenvoudiger wordt. Tijdens de workshop hoort u hier meer over. Uit een enquête onder huiseigenaren die deze workshop eerder volgden, blijkt dat bijna 80% vrienden en kennissen aanraadt deze workshop te volgen.

Heeft u plannen om uw huis (energieneutraal) te verbouwen? Meld u dan aan voor de workshop via de website van het energieloket www.energieloket-west-overijssel.nl onder het kopje Energieneutraal Verbouwen.