Online informatiebijeenkomst ‘Zo bespaart u geld en energie. Verduurzaam uw huis!’

Op donderdagavond 18 november organiseert de gemeente weer een online informatiebijeenkomst. Dit doen we samen met duurzaamheidscombinatie DCZ. U kunt gewoon thuis kijken op uw computer, tablet of telefoon. Wel zo makkelijk. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt een uur. Wilt u er online bij zijn? Meld u dan aan.

Logo Groener in de KopDe energieprijzen stijgen enorm. Steeds meer inwoners vragen zich af hoe ze de energiekosten in de hand kunnen houden. In een verduurzaamde woning woont u voordelig, energiezuinig en comfortabel. Daarom is het verduurzamen van uw huis één van de beste investeringen die u kunt doen, mede dankzij subsidies van de overheid. Tijdens deze bijeenkomst hoort en ziet u hoe u dat als woningeigenaar goed kunt aanpakken. In slechts 1 uur bent u op de hoogte van de bespaarmogelijkheden en de actuele subsidies. 

Alle woningeigenaren in de gemeente Steenwijkerland nodigen we van harte uit om mee te doen. Na afloop kunt u zich aanmelden voor een gratis energie-adviesgesprek met onze energieadviseur en voor een voordelige infraroodscan.

Aanmelden

U kunt zich vooraf aanmelden via de website van Webinargeek . Na aanmelding krijgt u een mail met daarin de link die u op 18 november kunt aanklikken om de digitale bijeenkomst bij te wonen.