Podcast over wonen

Er moeten meer huizen komen. Maar waar? En kan er niet wat sneller gebouwd worden? Weten we aan welke woningen behoefte is? Die en meer vragen komen aan bod in aflevering 6 van Koppig. Aan tafel bij gastheer Joey Teekamp zitten woonwethouder Melvin Smit en Daniël Depenbrock die het woningmarktonderzoek voor Steenwijkerland uitvoerde. Later in de podcast schuift ook Rob van der Velden aan. Als stedenbouwkundige vertelt hij over de toekomstige nieuwe woonwijk Steenwijk Zuidoost.

Ook in deze aflevering van Koppig werd aan willekeurige voorbijgangers in Steenwijkerland een vraag gesteld. De ‘vraag aan de straat’ deze keer luidde: Ook als het om bouwen gaat moeten we creatief omgaan met de ruimte. Wat vindt u: moeten we de hoogte in of gaan we voor tiny houses?

Beluister de podcast Koppig op Spotify en Apple Podcasts of kijk op YouTube. Koppig is de podcast van de gemeente Steenwijkerland. In eerdere afleveringen werden al verschillende andere thema’s besproken, o.a.: hoe houden we onze voeten droog in deze tijd van klimaatverandering, waarom laten we de bermen bloeien en groeien én mag de gemeente alles van u weten? Ook deze eerdere afleveringen kunt u beluisteren via Spotify en Apple Podcasts of terugkijken via YouTube.

Koppig Youtube Thumbnail