Uitnodiging Werkfestival Steenwijkerland, iedereen is welkom!

Werken in Steenwijkerland is leuk! Daar gaat het om tijdens het Werkfestival Steenwijkerland dat op donderdag 17 november wordt gehouden in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk. Op een dynamische en creatieve manier kan iedereen kennismaken met alles wat te maken heeft met werk. Verschillende bedrijven presenteren zich en er is entertainment. Ook is er er een hapje en een drankje. Aan het eind ligt een leuke verrassing klaar.

Nieuwe toekomst

Een carrièreswitch maken, wat dichterbij huis werken, meer tijd voor het gezin of juist een nieuwe baan met minder uren in gedachten? Dan mag het Werkfestival zeker niet worden gemist. Meer dan dertig bedrijven in Steenwijkerland, die naarstig op zoek zijn naar nieuwe collega’s, zijn aanwezig. Een match is op 17 november wellicht snel gemaakt. Het kan maar zo zijn dat er een hele nieuwe toekomst in het verschiet ligt. Jong en oud, iedereen is welkom.

Toegang gratis

Het Werkfestival Steenwijkerland is donderdag 17 november van 14.00 tot 21.00 uur gratis te bezoeken. Meer informatie is te vinden op www.werkfestivalsteenwijkerland.nl.