Werkfestival Steenwijkerland: nieuw evenement in een unieke vorm

Rabo Theater De Meenthe staat donderdag 17 november bol van de activiteiten tijdens het Werkfestival Steenwijkerland. Een nieuw evenement in een unieke vorm waar alles wat te maken heeft met werk centraal staat. Op een leuke, energieke en creatieve manier komen inwoners in contact met Steenwijkerlandse bedrijven.

FUN FOOD FIND 

Het Werkfestival is niet alleen voor werkzoekenden. Er is voor iedereen wat te doen en te beleven op het festivalterrein in Rabo Theater De Meenthe, met een doolhof en verschillende pleinen. Naast de bedrijven die zich presenteren zijn er allerlei activiteiten. Zo kan er een CV Check worden gedaan, worden profielfoto’s gemaakt, er is muziek en entertainment en ook aan de inwendige mens wordt gedacht. 

Scholieren hebben primeur

Meer dan 340 vierdeklassers van RSG Tromp Meesters en SG Eekeringe bijten het spits af en hebben de primeur. Om 13.00 uur gaan zij van start om alles te beleven. Daarna is iedereen vanaf 14.00 uur welkom om te ervaren dat werken in Steenwijkerland leuk is. Na afloop krijgen alle bezoekers een ‘muntje toe’. Nieuwsgierig? Kom langs en ervaar het zelf.   

Toegang gratis

Het Werkfestival Steenwijkerland is donderdag 17 november van 14.00 tot 21.00 uur gratis te bezoeken. Meer informatie is te vinden op www.werkfestivalsteenwijkerland.nl .