Informatieavond voor de startende ondernemer

Op donderdag 10 oktober organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met Stichting Kennis Netwerk Steenwijkerland een bijeenkomst speciaal voor iedereen die erover denkt een onderneming te starten of net begonnen is met een bedrijf. De bijeenkomst gaat over verschillende financieringsmogelijkheden. De bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel nodig in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Aanmelden kan tot en met dinsdag 8 oktober 2019.

Wilt u met uw onderneming verder groeien, maar heeft u onvoldoende financiële middelen tot uw beschikking? Meldt u dan aan voor de informatiesessie op donderdag 10 oktober. Namens de Rabobank neemt Ruben Koetsier u mee in de verschillende financieringsmogelijkheden. Uiteraard is er ook de gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers.

De bijeenkomst gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn. U kunt zich tot en met dinsdag 8 oktober 2019 aanmelden voor de informatiebijeenkomst.

De bijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur. Na aanmelding krijgt u een e-mail met meer informatie. De gemeente Steenwijkerland stimuleert goed ondernemerschap en maakt het daarom, samen met Kennis Netwerk Steenwijkerland, mogelijk dat deelnemers deze bijeenkomst gratis kunnen bijwonen. Ook als u niet binnen de gemeente Steenwijkerland woont, bent u van harte welkom.

Voor uw agenda: Van 8 november tot en met 15 november 2019 is in Steenwijkerland de Week van de Ondernemer.