Echte Terugwinnaars maken kans op mooie prijzen!

Scheidt u uw afval goed? Dan maakt u kans op mooie prijzen. Doe mee met de winactie van ROVA! Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een speciaal container-label aan uw gft-container hangen op de dag dat de container wordt geleegd.

Doet u mee?

Vraag eenvoudig en snel een speciaal container-label aan via de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas. U ontvangt een brief van ROVA met daarin het container-label. Noteer uw gegevens op het label en hang het aan de gft-container.
Let op dat u de gft-container met label in de periode van 14 tot en met 25 november aan de straat zet en dat uw container alleen goed gescheiden gft bevat. In deze periode controleert ROVA willekeurig 10 containers met een label.  

Win een waardebon ter waarde van € 100,-

Wordt uw container met goed gescheiden gft er tussenuit gehaald? Dan wint u een waardebon van € 100,- die u kunt besteden bij webshop Verdraaid Goed Product.

Deel uw deelname

Vindt u goed scheiden van afval belangrijk? Wij ook! Laat zien dat u goed scheiden van gft belangrijk vindt en deel een ludieke foto van uw gft-container voorzien van containerlabel op social media met de hashtag #RecyclenmetKlaas. 

Recyclen met Klaas

In de voorlichtingscampagne recyclen met Klaas, zoekt Klaas uit wat er met zijn afval gebeurt. Dit keer is gft aan de beurt. Klaas volgt zijn afval vanaf het moment dat het thuis ontstaat totdat er weer een nieuw product van wordt gemaakt. Op de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas kunt u zijn ontdekkingsreis volgen. Met deze winactie laat ROVA zien dat het afval dat thuis wordt gescheiden ook gescheiden blijft.