Werkfestival Steenwijkerland

Geen ‘traditionele’ banenmarkt, maar een dynamisch evenement. Werk is een ‘hot’ item. Veel bedrijven kampen met personeelstekorten en hebben vacatures. De ondernemersverenigingen en gemeente Steenwijkerland hebben de handen ineengeslagen en organiseren op donderdag 17 november het Werkfestival Steenwijkerland in Rabo Theater De Meenthe.

Een nieuw evenement, waarbij alles wat met werken te maken heeft centraal staat. Iedereen is van harte welkom.

FUN - FOOD - FIND

Het Werkfestival Steenwijkerland is geen‘traditionele’ banenmarkt, maar een dynamisch evenement waar op een creatieve manier bedrijven in contact komen met nieuwe medewerkers. Voor bedrijven is deelname aan het Werkfestival Steenwijkerland een uitgelezen kans om zich te presenteren. Bezoekers kunnen in een ongedwongen sfeer nieuwe contacten opdoen, lekker eten, genieten van entertainment, een nieuwe profielfoto laten maken of hun CV laten checken.

Nieuw festival vol verrassingen

Rabo Theater De Meenthe is van 14.00 tot 21.00 uur op een bijzondere manier ingericht. Iedereen gaat door een doolhof en komt op verschillende pleinen, waar het mogelijk is om een nieuwe (werk)toekomst te vinden. Onderzoek leert dat 80% van de werkenden een switch zou willen maken naar een andere baan. Hier zijn vaak hele goede redenen voor. Denk aan niet meer in de file staan, maar qualitytime voor het gezin, minder verantwoordelijkheid willen of juist aan het plafond zitten en wel door willen groeien. Niet iedereen heeft zin, gunt zichzelf tijd of is bereid om stappen te zetten. Een bezoekje aan het Werkfestival kan meteen resultaat opleveren.

Scholieren hebben primeur

Meer dan 340 vierdeklassers van RSG Tromp Meesters en SG Eekeringe bijten het spits af en gaan om 13.00 uur met z’n allen door het doolhof en het festivalterrein betreden. Daarna kan iedereen vanaf 14.00 uur (gratis) een kijkje komen nemen en het evenement beleven.

Vanaf nu kunnen bedrijven zich aanmelden

Bedrijven kunnen zich aanmelden via www.werkfestivalsteenwijkerland.nl. Hier is ook meer informatie te vinden.
Dinsdagavond 25 oktober is er voor deelnemende bedrijven en bedrijven die overwegen mee te doen een speciale voorbereidende bijeenkomst.

Het Werkfestival Steenwijkerland is onderdeel van de Week van de Ondernemer. Naast het Werkfestival wordt ook het Business Gala Steenwijkerland op vrijdagavond 11 november gehouden.
Kijk voor meer informatie op www.werkfestivalsteenwijkerland.nl.