Informatieavond voor de startende ondernemer

Op donderdag 12 september organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met Zelfstandig met Elkaar Netwerk een bijeenkomst speciaal voor iedereen die erover denkt een onderneming te starten of net begonnen is met een bedrijf. Het onderwerp is 'Nut en noodzaak van netwerken voor ondernemers'. De bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel nodig in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Aanmelden kan tot en met dinsdag 10 september 2019.

De bijeenkomst gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn. U kunt zich tot en met dinsdag 10 september 2019 aanmelden via www.steenwijkerland.nl/ondernemersbijeenkomsten

De bijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot 21.30 uur. Na aanmelding krijgt u een e-mail met meer informatie. De gemeente Steenwijkerland stimuleert goed ondernemerschap en maakt het daarom, samen met Zelfstandig Met Elkaar Netwerk, mogelijk dat deelnemers deze bijeenkomst gratis kunnen bijwonen. Ook als u niet binnen de gemeente Steenwijkerland woont, bent u van harte welkom.

Voor uw agenda: Van 8 november tot en met 15 november 2019 is in Steenwijkerland de Week van de Ondernemer.