Online bijeenkomst over Energieneutraal Verbouwen op 15 september

Veel mensen willen hun huis verduurzamen en isoleren. Maar waar te beginnen? Vaak zijn er in de eigen woning veel mogelijkheden om energie te besparen en energie te produceren. Om mensen op weg te helpen, organiseren de gemeenten in West-Overijssel een webinar over energieneutraal verbouwen op 15 september 2022.

Lampje Energieneutraal verbouwenDe online bijeenkomst start om 20.00 uur en duurt ongeveer 1 uur. Met een energieneutrale verbouwing gaat u (geleidelijk) van het aardgas af en wekt u de benodigde stroom zelf op. Tijdens de bijeenkomst laat Energieneutraalcoach Jan Nieuwveld u zien welke mogelijkheden hiervoor zijn en hoe u het goed kunt aanpakken.

Aanmelden

U kunt zich tot op de dag van de bijeenkomst online aanmelden. Na aanmelding ontvangt u via de mail een link die u op 15 september kunt aanklikken om de bijeenkomst bij te wonen. U kunt gewoon thuis op uw computer, tablet of telefoon meedoen. Vragen kunt u stellen via de chat. U krijgt tijdens of na de bijeenkomst antwoord. 

Kunt u op 15 september niet? Dat is geen probleem. Als u zich aanmeldt, dan kunt u de bijeenkomst ook later terugkijken. 

Vervolgactiviteiten

Na afloop krijgt u een uitnodiging voor een verdiepende tweede online bijeenkomst.


Beeld Energieneutraal verbouwen