Sport, cultuur, kernen en wijken


Regelingen

Komen sport- en muziekverenigingen, culturele organisaties en multifunctionele centra ook in aanmerking voor de TOGS-regeling (Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19)?

Ja, dat kan. De SBI-code van uw vereniging/organisatie moet dan wel in de lijst van vastgestelde SBI-codes staan. SBI staat voor Standaard Bedrijfsindeling en de code geeft aan wat de hoofdactiviteit van een vereniging/organisatie is. Uw vereniging/organisatie moet op 15 maart 2020 met deze hoofdactiviteit ingeschreven staan in het KVK Handelsregister. Meer informatie.

Waar kan ik de TOGS-regeling aanvragen?

U kunt de TOGS-regeling aanvragen via www.rvo.nl Daar vindt u ook de voorwaarden en meer informatie over de regeling.

Ik ben ondernemer. Kan ik dan ook terecht bij het noodloket voor maatschappelijke organisaties?   

Als ondernemer kunt u terecht bij het noodloket voor ondernemers.

 

Sport

Kan ik als sportaanbieder hulp krijgen bij het organiseren van activiteiten?

De buurtwerkers sport Karin, Harmen en Sandra kunnen u ondersteunen. Dat kan bij het opstarten van de activiteiten en ook bij het organiseren van extra activiteiten voor jeugd. Ze zijn bereikbaar via de mail info@sociaalwerkdekop.nl en telefoonnummer 0521 - 74 50 80.

Mogen de binnen- en buitenzwembaden in Steenwijkerland weer open?

Vanaf 11 mei kunnen binnen- en buitenzwembaden weer open. En dat geldt ook voor de zwembaden op campings en recreatieparken. Omdat voorzichtigheid nog steeds geboden is, gelden er wel een aantal voorwaarden als de zwembaden weer opengaan. Meer informatie hierover.

 

Heeft u vragen?

Waar kunnen sport- en muziekverenigingen, culturele organisaties en multifunctionele centra terecht met vragen over de maatregelen tegen het coronavirus? 

U kunt contact opnemen met ons noodloket voor maatschappelijke organisaties via het telefoonnummer 14 0521 of via het e-mailadres maatschappelijk@steenwijkerland.nl