Subsidie Sociale hypotheek Overijssel

Ook multifunctionele accommodaties (mfa’s) worden geconfronteerd met de gevolgen van de coronamaatregelen. Om de mfa's te ondersteunen is er een provinciale subsidie: de subsidie Sociale hypotheek Overijssel. Ook mfa's in Steenwijkerland kunnen deze subsidie aanvragen.

Afhankelijk van de hoogte van het omzetverlies kan een accommodatie tot maximaal € 15.000 subsidie aanvragen. De provincie vraagt hiervoor een plan waarin u aangeeft hoe u dit terugbetaalt met een sociale inspanning die de leefbaarheid verbetert in de directe omgeving van uw accommodatie. Meer informatie over de subsidie vindt u op de website van de provincie Overijssel. Daar kunt u de subsidie ook aanvragen.

Vragen?

Voor inhoudelijke vragen over deze subsidieregeling kunt u contact opnemen met de beleidsmedewerkster van de Eenheid Economie en Cultuur van de provincie Overijssel: Kris Pals-Krukkert. Zij is te bereiken via telefoonnummer 038 - 499 83 32 of e-mail K.Pals-Krukkert@overijssel.nl

Zoekt u iemand om mee te sparren over kansen en mogelijkheden voor uw accommodatie? Dan kunt u contact opnemen met de coördinator kernen en wijken uit uw gebied:
Kor van der Velde: kor.van.der.velde@steenwijkerland.nl, 06 - 31 77 58 66
Lina van Veen: lina.van.veen@steenwijkerland.nl, 06 - 11 19 85 28
Eric Jonk: eric.jonk@steenwijkerland.nl, 06 - 32 45 98 29