Maak uw sportaanbod breed bekend via veiligsporten.nu

Organiseert u een activiteit waar ook niet-leden mee kunnen doen? Dan willen we u graag meehelpen dit aanbod onder de aandacht te brengen bij onze inwoners. We maken hiervoor gebruik van het digitale platform www.veiligsporten.nu Op deze website kunnen inwoners zien aan welke activiteiten ze in de gemeente mee kunnen doen. Het aanmaken van accounts, toevoegen van activiteiten, genereren van deelnemerslijsten is eenvoudig.

Plaatst u uw aanbod ook?

U kunt als aanbieder een account aanmaken in dit systeem en vervolgens uw aanbod invoeren. Wanneer u dit wenst kunnen inwoners zich direct online inschrijven op uw activiteiten. Met uw aangemaakte login op www.veiligsporten.nu volgt u de inschrijvingen op jullie activiteiten. U ontvangt ook een mail van iedere aanmelding.

Hoe werkt het?

  1. Sportaanbieders melden zich digitaal aan via www.veiligsporten.nu en voeren hun sportactiviteit(en) in. De activiteit moet uiteraard binnen de kaders vallen van de RIVM en lokale richtlijnen.
    Let op! Vooraf moet u toestemming aanvragen voor het organiseren van de buitensportactiviteiten.
  2. Inwoners kunnen het aanbod online verkennen en schrijven zich digitaal in.
  3. U kunt continu nieuwe activiteiten toevoegen. Inschrijvingen (deelnemerslijsten) zijn direct inzichtelijk voor sportaanbieders en hiervan ontvangen ze digitaal meldingen.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het aanmaken van een account of invoeren van activiteiten? De buurtwerkers sport van Sociaal Werk de Kop kunnen u hierbij helpen. Sociaal Werk de Kop kan u ook ondersteunen bij het opstarten van activiteiten. U kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0521 - 74 50 80. Of mail naar info@sociaalwerkdekop.nl