Informatieavond energie besparen voor woningeigenaren uit Ossenzijl, Kuinre, Blankenham, Kalenberg, Oldemarkt, Basse en Paaslo op 20 maart

Woont u in Ossenzijl, Kuinre, Blankenham, Kalenberg, Oldemarkt, Basse of Paaslo en wilt u weten hoe u uw woning energiezuiniger én comfortabeler maakt, zonder dat u dat iets extra’s kost per maand? Wilt u in aanmerking komen voor een gratis energiescan? Kom dan op dinsdag 20 maart a.s. naar de informatiebijeenkomst van het Energieloket Duurzaam Steenwijkerland in het dorpshuis ‘De Slinger’ in Ossenzijl.

In het Energieloket werken gemeente, provincie, maatwerkadviseurs en uitvoerende bedrijven samen om zoveel mogelijk woningen energiezuiniger te maken. Want, een energiezuinige woning is goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu!

U kunt bij het Energieloket terecht voor al uw vragen over (subsidie voor) energiebesparende maatregelen in uw woning, maar ook voor informatie over het opwekken van duurzame energie. Het energieloket kunt u vinden op www.energieloket-west-overijssel.nl/gemeente/steenwijkerland Maar het Energieloket zoekt u ook op! Op dinsdag 20 maart a.s. is er een avond in ‘De Slinger’, G.B. Kooijstraat 18 in Ossenzijl voor woningeigenaren uit Ossenzijl, Kuinre, Blankenham, Kalenberg, Oldemarkt, Basse en Paaslo. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. U bent welkom vanaf 19.15 uur.

Het Energieloket organiseert vaker informatieavonden. Benieuwd of wij later dit jaar uw woonplaats of wijk aan doen? Houd uw huis-aan-huisbladen en de krant in de gaten.