Verkeer & Vervoer

Tijdelijke wegafsluitingen

Eesveen, Binnenweg (t.h.v. school tussen Bleekersbrink en mr. Gerritsweg), op donderdag 14 februari 2019 van 8.00 tot 12.30 uur voor ANWB Streetwise. Op obs De Driesprong wordt een aantal proeven met een auto gedaan om leerlingen te leren de remweg van een auto in te schatten. Voor de proef is de hele rijbaannodig en kan er niet worden geparkeerd (ook niet in de vakken).

Scheerwolde, Scheerwolderweg (de parallelrijbaan tussen nr. 10 en 24), op vrijdag 15 februari 2019 van 8.00 tot 12.30 uur voor ANWB Streetwise. Op De Lepelaar in Scheerwolde wordt een aantal proeven met een auto gedaan om leerlingen te leren de remweg van een auto in te schatten. Voor de proef is de hele rijbaan nodig en kan er niet worden geparkeerd (ook niet in de vakken).

Steenwijk, Parallelweg, 27 februari 2019 van 8.00 tot 12.30 uur voor ANWB Streetwise. Op Kindcentrum Claus wordt een aantal proeven met een auto gedaan om leerlingen te leren de remweg van een auto in te schatten. Voor de proef is de hele rijbaan nodig en kan er niet worden geparkeerd (ook niet in de vakken).