Verkiezingen op 21 maart

Op 21 maart 2018 is er een gemeenteraadsverkiezing en een referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv). Om u te helpen een keuze te maken bij de gemeenteraadsverkiezing, kunt u gebruik maken van verschillende middelen. Met de Mijnstem tool kunt u bijvoorbeeld zien welke partij het beste bij u past. En in de verkiezingskrant leggen politieke partijen uit waar zij voor staan en wat zij willen bereiken.

Hoe maak ik een keuze?

Hoe maak ik een keuze?
Om u te helpen een keuze te maken bij de gemeenteraadsverkiezing op 21 maart, kunt u gebruik maken van verschillende middelen. Met de Mijnstem tool kunt u bijvoorbeeld zien welke partij het beste bij u past. En in de verkiezingskrant leggen politieke partijen uit waar zij voor staan en wat zij willen bereiken. Meer over 'Hoe maak ik een keuze?'
 

Gemeenteraadsverkiezing 2018

Gemeenteraadsverkiezing
U kiest als inwoner van de gemeente Steenwijkerland wie u vertegenwoordigt in de gemeenteraad van de gemeente Steenwijkerland in de komende raadsperiode (2018 – 2022). Meer informatie over de gemeenteraadsverkiezing 2018.
 

Referendum

Bij het referendum stemt u voor of tegen de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Meer informatie over het referendum.