BCS: Bedrijvenproeverij

Zet dit in mijn agenda

Wat is er nou leuker dan een kijkje in de keuken te nemen bij een collega-ondernemer? Daarom organiseert Business Club Steenwijerland op 15 januari 2020 een heuse bedrijvenproeverij.

Datum
woensdag 15 januari, 2020 van 18:00 tot 21:00

Tijdens de bedrijvenproeverij mag u bij Marco van Beek en Heerlijke Huisjes binnen kijken en bieden wij u een uniek ‘kijkje in de keuken’.

Bedrijvenproeverij

Niet alleen halen, maar ook iets komen brengen is een belangrijk onderdeel van de Business Club Steenwijkerland. ‘Verbinden van leden’ staat hierbij centraal. Bij de Business Club Steenwijkerland zijn ongeveer 225 bedrijven aangesloten. De Business Club Steenwijkerland wil een B2B-verbinder zijn, daarom is het belangrijk dat leden weten wat collega-ondernemers bezighoudt, eens bij elkaar binnen kijken en ervaringen uitwisselen. De Business Club Steenwijkerland is van mening dat juist het bezoek aan een collega-bedrijf inspireert en daarom organiseert de Business Club Steenwijkerland ‘een bedrijvenproeverij’.

Mede mogelijk door ‘ondernemend noaberschap’

Deze bedrijvenproeverij kunnen wij organiseren omdat de Business Club Steenwijkerland de ondernemend Noaberschap subsidie heeft gekregen van de provincie Overijssel.

Aanmelden

Gaat u mee? Meld u dan nu aan via de website van Business Club Steenwijkerland (maximaal 2 personen per lidmaatschap).