Informatiebijeenkomst voor startende ondernemers

Zet dit in mijn agenda

Op donderdag 12 september organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met Zelfstandig met Elkaar Netwerk een bijeenkomst speciaal voor iedereen die erover denkt een onderneming te starten of net begonnen is met een bedrijf. De bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel nodig in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Het onderwerp is 'Nut en noodzaak van netwerken voor ondernemers'.

Datum
donderdag 12 september, 2019 van 19:00 tot 21:30

De bijeenkomst wordt verzorgd Janny van ’t Zand van In Verbinding Training en Coaching. De bijeenkomst heeft als onderwerp 'Nut en noodzaak van netwerken voor ondernemers'.

Janny vertelt: 'Daar is al veel over geschreven en gepraat. Ik ben al 27 jaar ondernemer. Netwerken heeft me indirect veel opgeleverd. Mijn vader zei vroeger altijd, kruiwagens moet je leren gebruiken. Daarmee bedoelde hij wat wij nu een netwerk noemen. In deze bijeenkomst ga ik met je kijken hoe jij erin staat. En wat je vooral niet moet doen. Met elkaar delen hoe jij ondernemer geworden bent en hoe jij je de toekomst als ondernemer ziet.'

De bijeenkomst gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn. U kunt zich tot en met dinsdag 10 september 2019 aanmelden voor de informatiebijeenkomst.

De bijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot 21.30 uur. Na aanmelding krijgt u een e-mail met meer informatie. De gemeente Steenwijkerland stimuleert goed ondernemerschap en maakt het daarom, samen met Zelfstandig Met Elkaar Netwerk, mogelijk dat deelnemers deze bijeenkomst gratis kunnen bijwonen. Ook als u niet binnen de gemeente Steenwijkerland woont, bent u van harte welkom.

Voor uw agenda: Van 8 november tot en met 15 november 2019 is in Steenwijkerland de Week van de Ondernemer.