Bijeenkomst: Op zoek naar de klik met je klant

Zet dit in mijn agenda

ZME organiseert de bijeenkomst. Via de gemeente kunt u hier als startende ondernemer (en als u geen lid van ZME bent) ook bij zijn. U vindt het als ondernemer soms moeilijk om te vertellen waar u goed in bent. En dat kan het enthousiasme voor het verwerven van opdrachten lelijk in de weg zitten. Misschien denkt u dat klanten kunnen zien hoe goed u bent, of dat het niet hoort om dat te vertellen… Deze overtuiging werkt heel beperkend. Ze houden u tegen bij het vinden van leuke opdrachten. Jammer voor u én jammer voor uw (potentiële) klant.
Herkent u dit? U bent zeker niet de enige. Vertellen waar u goed in bent, vinden veel mensen ongemakkelijk. Het past niet zo bij onze cultuur om over jezelf te praten. Dat kan voor u voelen als opscheppen.

Datum
dinsdag 12 maart, 2019 van 19:30 tot 21:30
Locatie
MFC De Ploats, Groenestraat 18, Blokzijl

Als vormgever/illustrator neemt Harriët Kalthof van Primaprent u op dinsdagavond 12 maart mee in haar zoektocht naar haar klant. Speerpunt is het voeren van een goed aquisitie- en verkoopgesprek. Want ook al bent u nog zo goed in uw vak, zonder klanten geen bedrijf! Breng uw boodschap helder naar buiten zodat uw potentiële klant niet anders kan dan enthousiast worden van uw verhaal.

Harriët heeft inmiddels al verschillende professionals op weg geholpen met een -op maat gemaakte- PraatPlaat, die uw persoonlijke meerwaarde goed in beeld brengt. Want wat kenmerkt u en uw bedrijf en wat is uw onderscheidend vermogen? Tijdens de ZME-bijeenkomst gaan we hiermee aan het werk. Dus niet alleen maar een verhaal, maar ook echt in actie komen als ondernemer.
Wilt u als startende ondernemer deze bijeenkomst graag bijwonen, maar bent u geen lid van ZME? Meldt u dan aan via de gemeente.

De geplande startersbijeenkomst van 14 maart 2019 komt te vervallen.

Datum: dinsdag 12 maart 2019
Tijd: 19.30 inloop, start bijeenkomst 20.00 uur
Locatie: MFC De Ploats, Groenestraat 18, Blokzijl

Meer informatie via Zelfstandig Met Elkaar Netwerk.