Ik wil starten

Als u uw eigen bedrijf wilt starten, zijn er veel organisaties die u kunnen ondersteunen. Vanuit de gemeente Steenwijkerland organiseren we maandelijks een startersbijeenkomst.

 • Begeleiding van het Ondernemersklankbord

  03 december 2019

  Gaat u starten als ondernemer in Steenwijkerland? Dan komt u in aanmerking voor gratis persoonlijke begeleiding van het Ondernemersklankbord. U kunt zich aanmelden voor een intakegesprek.

 • De Startversneller

  03 juni 2019

  De Startversneller biedt coaching, training en intervisie voor startende ondernemers uit Overijssel en Gelderland. Starters komen in aanmerking voor een voucher van maximaal € 1000,- om in te zetten voor een coachingstraject. Een tweede voucher is beschikbaar voor het doen van een vakgerichte opleiding.

 • Zomerondernemer

  05 september 2019

  ZomerOndernemer is een project waarbij jongeren tussen de 15 en 22 jaar hun eigen bedrijf starten tijdens de zomervakantie. De deelnemers krijgen steun van professionele begeleiders die hen o.a. training, advies en tips geven. Zij zijn in hun eigen tijd bezig met hun bedrijf en komen wekelijks met een groep bij elkaar om de voortgang te bespreken. Het project duurt ongeveer zes weken en na afloop bepalen zij zelf of ze verder gaan met hun bedrijf.

 • Business Voice Steenwijkerland

  12 april 2019

  10 pitches van startende ondernemers en 8 ervaren ondernemers die op een omgedraaide stoel luisteren naar de pitches. Is de pitch interessant genoeg? Dan draait de ervaren ondernemer om de startende ondernemer te coachen.

 • Succesvol ondernemen (KNS)

  05 september 2019

  Wilt u uw eigen bedrijf starten? Of bent u net begonnen met uw eigen bedrijf? Meld u dan aan voor de 7 bijeenkomsten over succesvol ondernemen. Kennis Netwerk Steenwijkerland (KNS) organiseert de 7 bijeenkomsten (cyclus) waarin ingegaan wordt op het ondernemingsplan, positionering, marketing, persoonlijke ontwikkeling, financiën en belastingen. Het doel van deze cyclus is om u te helpen bij het opzetten en continueren van een bedrijf.