Qredits

Qredits helpt ondernemers bij het succesvol starten van en investeren in hun bedrijf. Ze bieden coaching, kennis in de Qredits Academy voor ondernemers én ze verstrekken bedrijfskredieten.

Het doel van Qredits is om dromen van ondernemers mogelijk te maken. Vertrouwend op de kracht van het ondernemerschap, de kracht van een goed idee. Daarbij kijken zij liever naar de toekomst dan naar het verleden.

Een bedrijfslening van Qredits

Een bedrijfskrediet van Qredits wordt in vier soorten aangeboden tot €250.000. Afhankelijk van uw situatie komt u in aanmerking voor een ondernemerskrediet. Qredits helpt mensen die een idee hebben en met dat idee willen gaan ondernemen. Dat kan iedereen zijn. Iemand die al 30 jaar voor een baas werkt, maar ook een student zonder werkervaring, iemand die werkeloos thuis zit of een bestaande ondernemer.

Met een Qredits bedrijfsfinanciering krijgt u financiële ruimte om uw dromen te realiseren, krijgt u advies op maat en kiest Qredits voor een positieve benadering. Wanneer u een aanvraag doet voor een zakelijke lening doet Qredits eerst een check of uw aanvraag compleet is. Vervolgens wordt een afspraak met een bedrijfsadviseur gepland. Na dit gesprek volgt een definitieve beoordeling van uw voorfinanciering. Bij goedkeuring gaat Qredts aan het werk om uw leningsovereenkomst op te stellen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.qredits.nl.