Aanbestedingen

De gemeente Steenwijkerland publiceert hier al haar openbare aanbestedingen en meervoudig onderhandse aanbestedingen vanaf € 25.000,- (met uitzondering van aanbestedingen voor het inhuren van tijdelijk personeel). Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe aanbestedingen? Meld u dan aan als abonnee op onze nieuwsbrief aanbestedingen. U kunt dit doen via de pagina 'Aanmelden voor digitale nieuwsbrief aanbestedingen' of via de mijn gemeentepagina.

Aanbestedingen voor het tijdelijk inhuren van personeel worden uitgevoerd via de inhuurdesk van de Talentenregio. Meer informatie hierover vindt u op www.talentenregiohuurtin.nl.

  • Meervoudig onderhandse aanbesteding: Leveren gesloten bestelbussen met dubbele cabine 23 mei 2018

    De gemeente Steenwijkerland is van plan binnenkort te starten met een meervoudig onderhandse aanbesteding conform het gemeentelijke inkoop- en aanbestedingsbeleid voor het in 2018 Leveren van 3 gesloten bestelbussen voorzien van dubbele cabine. Deze bestelbussen worden ingezet voor het vervoeren van personen. Het materiaal wat nodig is bij de werkzaamheden van de gebiedsteams in de Gemeente Steenwijkerland wordt eveneens in deze bussen vervoerd.

  • Openbare Europese aanbesteding: Leveren speeltoestellen 08 mei 2018

    De gemeente Steenwijkerland is gestart met een openbare Europese aanbesteding voor het leveren van speeltoestellen met optionele plaatsing en levering van valdempende ondergronden.