Meervoudig onderhandse aanbesteding: Herinrichting Tukseweg in Tuk

De gemeente Steenwijkerland is van plan binnenkort te starten met een meervoudig onderhandse aanbesteding conform hoofdstuk 7 van het ARW2016 voor de Herinrichting Tukseweg in Tuk. Het gaat om het deel vanaf de Oldemarktseweg tot aan het begin van de vrijliggende fietspaden.

Het werk bestaat in hoofdzaak uit het:

  • vervangen riolering ca 135m1 PVC 315;
  • leveren zand ca 550 m3;
  • profileren zand ca 5200 m2;
  • aanbrengen o.a. ca 1760m2 df gebruikt;
  • aanbrengen ca 400m1 bronbemaling.

 
Bij deze meervoudig onderhandse aanbesteding zullen maximaal 5 bedrijven is de gelegenheid gesteld worden om in te schrijven. Hiervoor zijn inmiddels 3 bedrijven geselecteerd. Wilt u in aanmerking komen voor één van de twee openstaande plaatsen, dan kunt u zich uiterlijk maandag 17 september 2018 online aanmelden.

Procedure

De aanmeldingen worden eerst beoordeeld op geschiktheid aan de hand van de opgegeven referentieprojecten. Indien er meer dan twee geschikte aanmeldingen zijn, wordt uit de lijst van geschikte aanmeldingen twee aanmelders geloot die toegelaten zullen worden tot de aanbestedingsprocedure.

Na vaststelling van de definitieve lijst zullen alle bedrijven die zijn toegelaten tot de aanbestedingsprocedure gelijktijdig de aanvraag toegestuurd krijgen. Niet geselecteerde bedrijven worden hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.

Online aanmelden

Sluitingsdatum: 17-09-2018
CPV: 45