Meervoudig onderhandse aanbesteding: Realisatie en onderhoud zonnepark Boterberg Oldemarkt

De gemeente Steenwijkerland is van plan binnenkort (in samenwerking met de Energie Coöperatie Oldemarkt) te starten met een meervoudig onderhandse aanbesteding conform hoofdstuk 7 van het ARW2016 voor Realisatie en onderhoud zonnepark Boterberg Oldemarkt.

Het werk bestaat in hoofdzaak uit de realisatie en onderhoud van een zonnepark, met een vermogen van circa 1,0 mWp, op het terrein aan de Eekstraat op het bedrijventerrein Boterberg in Oldemarkt. Het zonnepark bestaat uit een gemeentelijk deel (999 kWp) en een deel van de Energie Coöperatie Oldemarkt (114 kWp).

 
Bij deze meervoudig onderhandse aanbesteding zullen maximaal 5 bedrijven is de gelegenheid gesteld worden om in te schrijven. Hiervoor zijn inmiddels 3 bedrijven geselecteerd. Wilt u in aanmerking komen voor één van de twee openstaande plaatsen, dan kunt u zich uiterlijk vrijdag 22 maart 2019 online aanmelden.

Procedure

De aanmeldingen worden eerst beoordeeld op geschiktheid aan de hand van de opgegeven referentieprojecten. Indien er meer dan twee geschikte aanmeldingen zijn, wordt uit de lijst van geschikte aanmeldingen twee aanmelders geloot die toegelaten zullen worden tot de aanbestedingsprocedure.

Na vaststelling van de definitieve lijst zullen alle bedrijven die zijn toegelaten tot de aanbestedingsprocedure gelijktijdig de aanvraag toegestuurd krijgen. Niet geselecteerde bedrijven worden hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.

Online aanmelden

Sluitingsdatum: 22-03-2019
CPV: 09