Meervoudig onderhandse aanbesteding: Vervangen bruggen DGCB35 en DGBV41 in Dwarsgracht

De gemeente Steenwijkerland is van plan binnenkort te starten met een meervoudig onderhandse aanbesteding conform hoofdstuk 7 van het ARW2016 voor het vervangen twee bruggen DGCB35 en DGBV41 in Dwarsgracht.

Het werk bestaat in hoofdzaak uit het slopen en vervangen van de bruggen DGCB35 en DGBV41 te Dwarsgracht. De nieuwe bruggen worden uitgevoerd met een landhoofd bestaande uit stalen damwandplanken en prefab betonnendek.

Bij deze meervoudig onderhandse aanbesteding zullen maximaal 5 bedrijven is de gelegenheid gesteld worden om in te schrijven. Hiervoor zijn inmiddels 3 bedrijven geselecteerd. Wilt u in aanmerking komen voor één van de twee openstaande plaatsen, dan kunt u zich uiterlijk maandag 9 juli 2018 online aanmelden.

Procedure

De aanmeldingen worden eerst beoordeeld op geschiktheid aan de hand van de opgegeven referentieprojecten. Indien er meer dan twee geschikte aanmeldingen zijn, wordt uit de lijst van geschikte aanmeldingen twee aanmelders geloot die toegelaten zullen worden tot de aanbestedingsprocedure.

Na vaststelling van de definitieve lijst zullen alle bedrijven die zijn toegelaten tot de aanbestedingsprocedure gelijktijdig de aanvraag toegestuurd krijgen. Niet geselecteerde bedrijven worden hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.

Online aanmelden

Sluitingsdatum: 09-07-2018
CPV: 45