Stadsvisie Blokzijl

Hoe ziet Blokzijl er straks uit? Denk, praat en doe mee!

Samen maken we onze stadsvisie

Hoe ziet Blokzijl er straks uit? Houden we alles zoals het nu is? Wat doen we met woningbouw? Met het opwekken van energie? Met het verkeer? Is de havenkolk en omgeving aantrekkelijk genoeg? Hebben we voldoende sport- en ontmoetingsplaatsen, ook voor de jeugd? De antwoorden op die vragen zijn belangrijk voor de stadsvisie Blokzijl die we met elkaar maken.

Week van Blokzijl

In juni organiseren we de Week van Blokzijl. Tijdens die week gaan we in MFC De Ploats graag met u over verschillende thema’s in gesprek. Alle dagen hebben hetzelfde programma. Dat betekent dat u kunt kiezen op welke dag u wilt komen.

  • Dinsdag 6 juni van van 17.00 - 21.00 uur (inclusief warme maaltijd)
  • Donderdag 8 juni van 17.00 - 21.00 uur (inclusief warme maaltijd)
  • Vrijdag 9 juni van 10.00 tot 14.00 uur (inclusief lunch)
  • Zaterdag 10 juni van 10.00 - 14.00 uur (inclusief lunch)

Meld u aan

Samen maken we de stad. Uw inbreng hierbij is hard nodig. Aanmelden voor een van de bijeenkomsten kan via het aanmeldformulier of via www.blokzijl.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie over de stadsvisie Blokzijl kunt u terecht bij de werkgroep stadsvisie Blokzijl. De werkgroep stadsvisie Blokzijl bestaat uit:
Namens Plaatselijk Belang Blokzijl: Emile van Waegeningh, Pieter Muller, Fred Postma, Hendrik Donker, Dick Bakker en Jancoo Dragt
Namens de gemeente: Jan Mulder (projectleider), Trudy van Es (beleidsmedewerker) en Kor van der Velde (gebiedscoördinator)

Heeft u vragen? U kunt bellen met Emile van Waegeningh van Plaatselijk Belang Blokzijl, telefoonnummer 06 -  54 24 40 14.

Zie ook

Uitnodiging bijeenkomsten over stadsvisie Blokzijl (pdf, 2.28 MB)