Nieuws

Op deze pagina staan de nieuwsberichten en bekendmakingen van de gemeente Steenwijkerland. Onze officiële bekendmakingen publiceren wij in het digitale Gemeenteblad. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws? Meld u dan aan als abonnee op onze nieuwsbrief. U kunt kiezen uit de onderwerpen: actualiteiten, bekendmakingen, werk in uitvoering of aanbestedingen.

 • Actualiteiten

  Via deze pagina kunt u actualiteiten van de afgelopen maand bekijken.
  Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief. Dat kan via de Mijn Gemeentepagina. U logt in met uw DigiD.

 • Bekendmakingen

  Onze officiële bekendmakingen publiceren wij in het digitale Gemeenteblad. Dit Gemeenteblad is te vinden op officielebekendmakingen.nl. Het zoeken naar de officiële publicaties van de gemeente gaat eenvoudig via www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt. In de krant en op de website staan de verkorte versies van de officiële publicaties.

  Op deze pagina kunt u de bekendmakingen tot een jaar terug bekijken. Bekendmakingen die daarvoor zijn gepubliceerd, kunt u bekijken via de link: steenwijkerland.archiefweb.eu. Als u op die website een datum invoert in de kalender aan de linkerkant in het menu, dan kunt u zien welke bekendmakingen er op die datum op onze website stonden.

 • Aan- of afmelden voor nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.
  Als u uw e-mailadres invult, ontvangt u een bevestigingsmail. Als u in de mail op aanmelden klikt, kunt u aanvinken waarover u berichten wilt ontvangen. U kunt zich abonneren op de volgende onderwerpen: actualiteiten, bekendmakingen, werk in uitvoering en aanbestedingen.

  Wilt u zich afmelden? Vul dan uw e-mailadres in. Klik in de e-mail die u ontvangt op aanmelden om in te loggen. Als u alle vinkjes verwijdert bij de onderwerpen, bent u afgemeld voor de nieuwsbrief.