Nieuws

Op deze pagina staan de nieuwsberichten en bekendmakingen (officiële publicaties) van de gemeente Steenwijkerland. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws? Meld u dan aan als abonnee op onze nieuwsbrief. U kunt kiezen uit de onderwerpen: actualiteiten, de gemeentelijke nieuwspagina uit de Steenwijkerland Expres, werk in uitvoering of bekendmakingen. Ook kunt u zich abonneren op RSS-feeds.

 • Actualiteiten

  Via deze pagina kunt u actualiteiten van de afgelopen 3 maanden bekijken. De meest recente actualiteiten vindt u op de homepage.

 • Aanmelden nieuwsbrief

  Via Mijn Gemeente kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief en de voortgang van uw vragen en meldingen volgen. Hiervoor vragen wij u om eenmalig een account aan te maken en die te koppelen aan uw DigiD. U kunt dit account op elk moment zelf verwijderen of wijzigen, zonder gevolgen voor uw DigiD.

  Als u geen account aanmaakt voor Mijn Gemeente, dan kunt u wel online zaken doen met de gemeente via DigiD, maar de afhandeling van uw vragen of meldingen kunt u niet online volgen.

  DigiD
  Meer informatie over DigiD en het aanvragen van een DigiD-inlogcode vindt u op www.digid.nl

 • Informatiepagina Steenwijker Courant huis-aan-huis

  Informatiepagina's blijven ca. 4 maanden op de website staan.

 • Bekendmakingen

  De gemeente Steenwijkerland publiceert wekelijks op dinsdag haar officiële bekendmakingen in de Steenwijkerland Expres en hier op de website. Op deze pagina kunt u de meest recente bekendmakingen van de gemeente terugvinden. Ook de bekendmakingen van voorgaande drie maanden zijn hier terug te vinden. U kunt ook een digitaal abonnement nemen op de bekendmakingen.

 • RSS nieuwsfeeds

  Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de onderstaande nieuwsfeeds. Dat kan door op het onderwerp van uw keuze te klikken. Onderaan deze pagina leest u meer over wat RSS-feeds zijn en hoe RSS werkt.