Nieuws

Blijf op de hoogte van het actuele nieuws.

 • Werkfestival Steenwijkerland

  21 november 2022

  Deelnemers en bezoekers kijken terug op een geslaagde eerste editie.

 • Benno Hellinga en Jos de Laar zijn ondernemers van het jaar 2022: Startersprijs voor Martijn Kok

  15 november 2022

  Benno Hellinga en Jos de Laat van G. Hellinga zijn ondernemers van het jaar 2022 van Steenwijkerland. De bekendmaking vond vrijdagavond 11 november plaats tijdens het Business Gala in De Meenthe. De Jan Smit Startersprijs is voor Martijn Kok van Hoveniersbedrijf Martijn Kok in Steenwijkerwold.

 • Stapsgewijs aan de slag met uw eigen circulaire businesscase of vraagstuk

  08 november 2022

  Realiseert u zich hoe snel het jaar 2030 dichterbij komt? Het jaar waarin bedrijven minimaal 50% minder mineralen, fossiele grondstoffen en metalen mogen gebruiken. Als ondernemer kunt u zich maar beter zo snel mogelijk voorbereiden op de toekomst en nu écht die belangrijke (vervolg)stap naar circulair ondernemen maken.

 • Meld je aan voor het werkfestival Steenwijkerland.

  07 november 2022

  Werk is een ‘hot’ item. Veel bedrijven kampen met personeelstekorten en hebben vacatures. Ook in Steenwijkerland. De ondernemersverenigingen en gemeente hebben de handen ineengeslagen, gaan de strijd aan en organiseren op donderdag 17 november het Werkfestival Steenwijkerland. Een nieuw evenement in een unieke vorm. Werk en alles wat met werken te maken heeft staat centraal. Iedereen is van harte welkom.