Verkeer & Vervoer

Verkeersbesluiten

Giethoorn, nabij Meester Hofstraat 3-A, realiseren gehandicaptenparkeerplaats op kenteken.
Steenwijk, nabij Driestoel 23, opheffen gehandicaptenparkeerplaats op kenteken.
Steenwijk, nabij P.C. Hooftstraat 57, realiseren gehandicaptenparkeerplaats op kenteken.
Steenwijk, nabij Poortersplein 43, opheffen gehandicaptenparkeerplaats op kenteken.
Op www.officielebekendmakingen.nl staat hoe u de stukken kunt bekijken en hoe u erop kunt reageren. Zoeken naar publicaties gaat makkelijk via www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt.

 

Tijdelijke wegafsluitingen voor ANWB Streetwise

Voor ANWB streetwise wordt bij basisscholen een aantal proeven met een auto gedaan om leerlingen te leren de remweg van een auto in te schatten.
Scheerwolde, Scheerwolderweg op de parallelrijbaan tussen nr. 10 en 24, 18-3-2024 tussen 8.00 en 12.30 uur afgesloten.
Voor de proef bij De Lepelaar in Scheerwolde is de hele rijbaan nodig en kan er niet worden geparkeerd (ook niet in de vakken).Steenwijk, Oostwijkstraat tussen nrs. 34 en 74, 19-3-2024 tussen 8.00 en 12.30 uur afgesloten. Voor de proef bij KC Kompas is de hele rijbaan nodig en kan er niet worden geparkeerd (ook niet in de vakken). Wij verzoeken u uw auto die dag voor 8.00 uur elders te parkeren.
Steenwijkerwold, Gelderingen tussen nr. 101 en de Basserweg, 11-3-2024 van 8.00-12.30 uur afgesloten. Voor de proef bij KBS Don Bosco is de hele rijbaan nodig en kan er niet worden geparkeerd (ook niet in de vakken). Er worden vooraankondigingsborden geplaatst, bedrijven en winkels zijn bereikbaar.