Woningaanbod

In Steenwijkerland vind je alles in één. Hier woon je met meerwaarde. Bekijk het aanbod aan woningen in de gemeente Steenwijkerland.

Bent u op zoek naar een koopwoning?

Op www.funda.nl vindt u een overzicht van de woningen die te koop staan in de gemeente Steenwijkerland.

Bent u op zoek naar een huurwoning?

Bij de volgende woningcorporaties kunt u hiervoor terecht.

Woonconcept

Woonconcept heeft vooral woningen in de kernen Steenwijk en Steenwijkerwold. Zoekt u een nieuwe woning? Dan is het nodig om u in te schrijven. Inschrijven is gratis en kan via www.thuiskompas.nl. Daar vindt u de woningen die door Woonconcept worden aangeboden.

Woonconcept

Wetland Wonen Groep

Wetland Wonen biedt woningen aan voor alleenstaanden, gezinnen, ouderen en mensen met een zorgvraag. U vindt het aanbod van Wetland Wonen op www.dewoningzoeker.nl. Daar kunt u zich ook inschrijven. Kijk voor meer informatie op wetlandwonen.nl.

Wetland Wonen

Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland biedt woningen aan voor 55-plussers in het wooncentrum Hildo Krop, De Meenthehof en rondom de Zonnekamp in Steenwijk. Meer informatie hierover vindt u de www.woonzorg.nl. Daar kunt u zich ook inschrijven.

Woonzorg Nederland

Voor overige huurwoningen kunt u ook terecht op o.a. www.funda.nl.

Inschrijven

Wilt u in de regio Steenwijk in aanmerking komen voor een huurwoning? Dan heeft u een inschrijving nodig als woningzoekende bij Thuiskompas en De Woningzoeker. Aan de inschrijving zijn kosten verbonden. Inschrijven kan als u tenminste 18 jaar bent en als u in Nederland mag wonen.