Buurtplan Jonenweg / Vosjacht

      

Nieuws

Waarom

Om de buurt bij de Jonenweg/Vosjacht veiliger te maken hebben we verkeersdrempels aangebracht bij het kruispunt Kanaaldijk/Cornelisgracht en bij het kruispunt Jonenweg/Rietkragge. Met deze maatregelen hopen we dat het verkeer meer gebruik gaat maken van de route via de Geythoornweg. De verbredingen van de Kanaaldijk en Jonenweg staan voor dit najaar op de planning. En als de coronaregels het toelaten willen we graag in de winter (2020-2021) met de buurt in gesprek over het oorspronkelijke inrichtingsplan van de groene ruimte bij de kruising Jonenweg/Vosjacht.

Wanneer

Asfaltwerkzaamheden Kanaaldijk, Jonenweg en Vosjacht: in de week van 16 november 2020 startte de uitvoering voor het verbreden van de Kanaaldijk (deel tussen de Koppersbrug en Geythoornweg) en Jonenweg (deel tussen de entree naar plan Bodelaeke en de Rietkragge). Begin december 2020 begonnen de asfalteringswerkzaamheden van de verbredingen Kanaaldijk, Jonenweg en de rijbaan Vosjacht (deel langs het kanaal). Met name deze werkzaamheden zorgen vaak voor de nodige stremmingen en omleidingen. Aannemer Schagen houdt met vooraankondigingen en buurtbrieven de bewoners en ondernemers op de hoogte. Heeft u vragen hierover neem dan gerust contact op met onze toezichthouder de heer Arjan Wicherson. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 25 52 100.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met projectleider Arjan Vroklage via telefoonnummer 14 0521 of per mail via arjan.vroklage@steenwijkerland.nl.