Inwonerspanel

Sinds 2018 hebben we een digitaal inwonerspanel. Daarin kunt u meedenken over onderwerpen die u aangaan. We vinden het belangrijk om te weten wat u van die onderwerpen vindt.

Onderzoek over groen, water, wegen en spelen

Van 14 februari 2024 tot en met 25 februari 2024 onderzoeken we via het Inwonerspanel wat de mening van onze inwoners is over de openbare ruimte. En over verschillende voorzieningen in de gemeente. De resultaten van dit onderzoek gebruiken we bij het maken van de nieuwe plannen voor de openbare ruimte. Leden van het Inwonerspanel ontvangen een uitnodiging via e-mail. Bent u geen lid maar wilt u wel meedoen met het onderzoek? Dit kan via www.startvragenlijst.nl/steenwijkerland. U kunt dan de vragenlijst invullen.

Als het onderzoek is afgerond, vindt u de resultaten van dit onderzoek op www.steenwijkerlandpeilt.nl onder het kopje 'Nieuws en resultaten'. 

Wilt u de resultaten van onze vorige onderzoeken teruglezen? Dat kan ook via www.steenwijkerlandpeilt.nl onder het kopje 'Nieuws en resultaten'.

Resultaten onderzoeken

In november 2023 deden we een onderzoek naar evenementen. De resultaten van dit onderzoek zijn bekend. U kunt het onderzoeksrapport (pdf, 354KB) downloaden.

Wilt u de resultaten van al onze onderzoeken teruglezen? Dat kan ook via www.steenwijkerlandpeilt.nl onder het kopje 'Nieuws en resultaten'.

Meld u aan voor het inwonerspanel

Wilt u ook meedenken over deze onderwerpen? Meld u dan aan als lid van het inwonerspanel. Dit kan op www.steenwijkerlandpeilt.nl .Op deze website kunt u ook de resultaten bekijken van de vorige onderzoeken.

Wat gebeurt er met mijn gegevens

Deelname is altijd vertrouwelijk. Uw gegevens worden voor ons anoniem verwerkt door onafhankelijk onderzoeksbureau I&O Research. Kijk voor meer informatie op de vraag en antwoordpagina van I&O Research.

 

Logo Inwonerspanel - Steenwijkerland peilt