Benno Hellinga en Jos de Laar zijn ondernemers van het jaar 2022: Startersprijs voor Martijn Kok

Benno Hellinga en Jos de Laat van G. Hellinga zijn ondernemers van het jaar 2022 van Steenwijkerland. De bekendmaking vond vrijdagavond 11 november plaats tijdens het Business Gala in De Meenthe. De Jan Smit Startersprijs is voor Martijn Kok van Hoveniersbedrijf Martijn Kok in Steenwijkerwold.

De verkiezing Ondernemer van het Jaar is een jaarlijks onderdeel van het Business Gala, georganiseerd door de Business Club Steenwijkerland.

De winnaar Ondernemer van het Jaar 2022, G. Hellinga is al meer dan 70 jaar actief in de gemeente Steenwijkerland. Het is een prachtig circulair bedrijf dat van grondstoffen weer nieuwe producten maakt. De hoofddoelstelling van de activiteiten van Hellinga is werken aan een duurzame groene wereld waarin afval niet bestaat.

De Jan Smit Startersprijs werd uitgereikt aan Martijn Kok. Zijn bedrijf is innovatief en maatschappelijk betrokken. Het hoveniersbedrijf bestaat pas 5 jaar, maar heeft nu al 19 medewerkers in dienst.

 

Het Business Gala Steenwijkerland is de feestelijke start van de Week van de Ondernemer in Steenwijkerland. Kijk voor het volledige programma op www.wvdo-steenwijkerland.nl.

 

Ondernemers van het jaar 2022       Ondernemers  van het jaar 2022

Ondernemers van het jaar 2022​​​​​​