Ontvang €1.000,- voor een business coach

Kunt u als startende ondernemer wel wat ondersteuning gebruiken bij praktische zaken zoals uw financiële administratie of het maken van een goed communicatieplan?

Of heeft u behoefte aan iemand om mee te ‘sparren’? Iemand die eens meedenkt, die een spiegel voor houdt of helpt met dingen waar u tegenaan loopt? Maak gebruik van een business coach! Vraag bij De Startversneller een voucher aan van € 1.000,- voor business coaching en kies de coach die bij u past uit een pool van meer dan 70 coaches.

Intervisie

De Startversneller helpt u bij een succesvolle start van uw eigen bedrijf. Het programma is er voor ondernemers uit Overijssel die niet langer dan 5 jaar zijn ingeschreven bij de KvK. Naast een voucher van € 1.000,- voor business coaching krijgt u 4 intervisiebijeenkomsten aangeboden, om samen met andere startende ondernemers te leren, te sparren en te netwerken. Ook krijgt u informatie over relevante bijeenkomsten en vergroot u uw netwerk met organisaties en personen die u helpen bij de groei van uw onderneming. Een belangrijke voorwaarde is dat u fulltime bezig bent met uw bedrijf of van plan bent om dat te gaan doen. Kijk voor meer informatie op de website van De Startversneller.

Nieuwe inzichten dankzij coaching

Een van de ondernemers die gebruik maakte van De Startversneller is Maureen Visscher van MoveCreative uit Zwolle: 'Als ondernemer heb je 10.000 ballen hoog te houden en er is niemand die je een spiegel voor houdt. Mijn coach Reindert was voor mij die spiegel en dat leverde nieuwe inzichten op. Dankzij De Startversneller hoef ik geen grote investering te doen voor coaching en dat is natuurlijk heel fijn in deze fase van ondernemen.

De Startversneller wordt gefinancierd door de provincie Overijssel. Programmamanager is ontwikkelingsmaatschappij Oost NL.