Gratis webinar: ventilatie en koeling

Een huis moet kunnen ademen, maar in de winter wilt u niet dat er onnodig koude lucht binnen komt. En in de zomer moet een huis de warmte juist kwijt. Hoe zorgt u daarvoor en wat is dan nodig? Op deze vragen en uw eigen vragen, krijgt u antwoord in het webinar: Ventileren & koelen op 17 april. Een energieadviseur vertelt in één uur het belangrijkste over ventilatie en koeling.

Inschrijven webinar

Er zijn verschillende oplossingen voor ventileren en koelen. Met dit webinar willen we u helpen met het maken van de beste keuze voor jouw woning. De energieadviseur is onafhankelijk en deskundig. 

Kijk het webinar op:

Datum: woensdag 17 april
Tijd: 20.00 - 21.00 uur

Inschrijven

Meld u aan via www.eencw.nl. U ontvangt een e-mail met de link om mee te doen. Het webinar duurt één uur. U kunt makkelijk kijken via telefoon, computer of tablet.

Meer webinars over energiezuinig & comfortabel wonen

Het webinar wordt u aangeboden door uw gemeente en is gratis te kijken via het project Energiezuinig & comfortabel wonen. Kijk ook op www.eencw.nl voor meer gratis webinars.

webinar: ventilatie en koeling
Energiezuinig & comfortabel wonen is opgezet door de gemeenten: Dalfsen, Hardenberg, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland en Zwartewaterland