Trouwambtenaren

De gemeente Steenwijkerland heeft trouwambtenaren. Op deze pagina stellen zij zich voor. Heeft u een voorkeur voor een van de trouwambtenaren? Dan kunt u dit aangeven op uw huwelijksbevestiging.

Jacquelien de Ridder-Boxum

Sprankelend trouwen!

Mijn naam is Jacquelien de Ridder-Boxum.

Fris, enthousiast en anno NU ! Met veel passie, enthousiasme en oprechte interesse geef ik met liefde invulling aan jullie verhaal! Let's.... sparkle your story !
Sprankelend trouwen betekent dat er geen stoffige trouwambtenaar voor je staat.
De ceremonie is een moment om puur te genieten. Een unieke persoonlijke speech die ik op een verrassende manier verwoord. Een speech die jullie het gevoel geeft alsof wij elkaar al jaren kennen en waarvan jullie gasten zeggen: 'JA ! Zo kennen we jullie!' Dat is mijn doel en mijn kracht.
Om dit te bereiken sta ik open voor al jullie ideeën en wensen. Met passie, aandacht, details en interactie vertel ik met liefde jullie verhaal. Samen creëren we een onvergetelijk moment inclusief misschien een traan van ontroering maar zeker van de meest brede glimlach. Met vrolijkheid en humor zal jullie sprankelende huwelijksvoltrekking BRUISEN !
En het is voor mij pas goed wanneer een bruidspaar bij het verlaten van de trouwlocatie zegt: 'Zo hadden wij het altijd graag gewild.'

Burgerlijke staat: gehuwd
Hobby's: muziek, zingen, sport, natuur, vakantie, lezen, uitgaan, en......alles wat het leven te bieden heeft!

 

Jannes Mulder

Ongedwongen en humoristisch

Mijn naam is Jannes Mulder.

Behalve dat er serieus gekeken wordt tijdens de trouwplechtigheid, vind ik dat er ook gelachen moet worden. Daarom probeer ik op een ongedwongen wijze, maar met stijl, de huwelijksvoltrekking te leiden. Met mijn ervaring als speaker bij sportevenementen en als cabaretier weet ik op een leuke wijze ontspanning te brengen tijdens de voltrekking van het huwelijk. Daarnaast ben ik 20 jaar werkzaam geweest als raadslid in de gemeente Steenwijkerland, dus de serieuze noot weet ik ook te vinden.

Burgerlijke staat: gehuwd
Hobby’s : sport en cabaret

 

Danka Slierendrecht-da Silva

Als je dagen in een gouden lijstje zou mogen doen

Mijn naam is Danka Slierendrecht-da Silva.

Als je dagen in een gouden lijstje zou mogen doen dan wordt jullie trouwdag er vast een van. Het schijnt dat een perfect huwelijk niet bestaat, maar een gelukkig huwelijk wel. En een gelukkig huwelijk begint met een gelukkige dag. Een dag waarop jullie persoonlijke geschiedenis centraal staat en het mooiste ingrediënt, de liefde.
In alle vrijheid voor elkaar kunnen kiezen en dit door de wet laten bezegelen. Ooit was dat anders, maar nu kan het. Mooi vind ik dat, waardevol en ontroerend. Daar moeten we zuinig op zijn.

Voor mij is het een grote eer om bij jullie huwelijk aanwezig te mogen zijn. Jullie liefde, wensen en geschiedenis zijn mijn inspiratie. Wordt het een plechtige ceremonie of juist losjes of allebei? Is er een lach en een traan? Een persoonlijk gedicht, muziek, een lied...
Namens de gemeente Steenwijkerland voltrek ik jullie huwelijk. Ik vertel graag, luister graag en ben een waarnemer van het detail. Ik hou van een mooie warme ceremonie. Graag ga ik met jullie in gesprek om elkaar te leren kennen en te ontdekken wat jullie wensen zijn. Er kan zoveel en er hoeft eigenlijk heel weinig. JA is in ieder geval het thema van de dag. JA en de liefde.  

Burgerlijke staat: gehuwd
Hobby’s: reizen, koken, eten in goed gezelschap, lezen, praten, lachen, luisteren

 

 Lisenka Pechtold

Beloofd!

Mijn naam is Lisenka Pechtold.

Het is geweldig leuk èn eervol om stellen op hun trouwdag (of geregistreerd partnerschap) een stukje te mogen begeleiden. Als journalist zat ik vroeger vaak aan de zure kant van het leven, maar sinds ik BABS ben (sinds 2009 draag ik de toga met trots) is dat verleden tijd. Je trouwdag is onvergetelijk. De BABS die de ceremonie aan elkaar praat hopelijk ook. Als ze haar vak verstaat heeft de BABS jullie als unieke mensen en als bruidspaar herkenbaar uitgetekend met een extra warm kleurtje. En daar waar er wat te lachen valt….dat zeker ook meegenomen! Humor hoort erbij. Dit is mijn specialiteit!

Mijn werkwijze (niet bij verkorte ceremonie): Ik kom bij jullie thuis om persoonlijke wensen door te nemen en jullie verhaal te horen. Soms zijn er lastige kwesties, die handig zijn om vooraf met elkaar door te nemen. Misschien zijn er kinderen die een rol mogen hebben. Of willen jullie zelf een meer sturende rol. Er kan vaak meer dan je denkt. Ik kan natuurlijk altijd meedenken. Soms heb ik ook ideeën. Kortom: ik zal zover als mogelijk is in jullie richting meegaan.
Beloofd!

Burgerlijke staat: Geregistreerd partnerschap
Hobby's: Reizen, tuinieren, trouwen

 

Marieke de Weerd

De juiste sfeer die bij jullie past!

Mijn naam is Marieke de Weerd.

Warm, puur en echt: Jullie trouwdag is even uniek als jullie relatie, dus ik hoor graag wat jullie leven kleur geeft en welke sfeer bij jullie past! Zo kan jullie huwelijk met een stralende ceremonie beginnen, waarin de speech de juiste noot raakt; gezellig, origineel en vol humor, en serieus als het moet.
Het mag je raken en een feest van herkenning zijn, een energy boost!

Ik heb een warme persoonlijkheid, ben makkelijk in de omgang, creatief en weet mensen snel te ontspannen. Ik ben een familiemens en heb oog voor details. Na jaren binnen het sociaal domein gewerkt te hebben en als coach met families, ben ik sinds een paar jaar trouwambtenaar. En wat geniet ik daarvan!

Liefde en verbinding is prachtig. "Vieren wat je vieren kan!", is een van mijn lijfspreuken. Ik wil jullie graag een onvergetelijke dag geven en het is mij een eer om jullie in de echt te verbinden.

Dit ben ik, nu ben ik nieuwsgierig naar jullie!

Hobby's: Mijn familie en vrienden, muziek luisteren, lekker koken en eten, reizen, kickboksen en creatief bezig zijn

 

Thom de Vries

Tijdens de ceremonie draait het om jullie

Mijn naam is Thom de Vries-ten Klooster.

Wat leuk dat jullie gaan trouwen! En jullie op die manier de verbinding aan willen gaan samen. Voor mij was dat moment in oktober 2020, midden in coronatijd. Een bijzonder mooie dag om nog steeds met plezier op terug te kijken. Zo’n herinnering wens ik jullie ook toe!

Zelf heb ik jaren voor de klas gestaan en voor mijn huidige werk presenteer ik regelmatig. Geen podiumvrees dus en dat is fijn om jullie persoonlijke verhaal zo ontspannen mogelijk te verwoorden. Rustgevend is een term die ik vaak hoor. Er komt al genoeg stress kijken bij het organiseren van een trouwdag. Geen zorgen, we lopen alles rustig door zodat alles tot in de puntjes geregeld is. 

Tijdens de ceremonie draait het om jullie, maak ik contact met de gasten, gebruik ik humor en improviseer ik indien nodig. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal en wensen en ga graag met mijn creatieve pen aan de slag om jullie dag onvergetelijk te maken.

Tot binnenkort?

Burgerlijke staat: Gehuwd
Hobby’s: Reizen, natuur, skydiven, sporten, genieten