Laatste loodjes herinrichting van de Markt in Steenwijk

Afgelopen zaterdag kon Sinterklaas al even kijken hoe mooi de Markt is geworden. Het straatwerk ligt erin, de zitbankjes zijn geplaatst en de net aangeplante bomen geven de Markt een compleet nieuwe aanblik. Ook de fontein is zo goed als klaar. De komende dagen staan de laatste loodjes op het programma, zoals het aanleggen van de lampjes in de fontein.

markt steenwijk

Verkeerssituatie gewijzigd

Met de nieuwe inrichting van de Markt, is ook de verkeersituatie veranderd. U kunt namelijk niet meer op de Markt parkeren. Heeft u een invalidenparkeerkaart? Dan kunt u gebruikmaken van een van de twee invalidenparkeerplaatsen in de Koningstraat.

Zaterdagmarkt vanaf 24 november weer op de Markt

Afgelopen zaterdag stond de weekmarkt voor de laatste keer op de tijdelijke plek in de Goeman Borgesiusstraat. Vanaf zaterdag 24 november vindt u de weekmarkt weer op de vertrouwde plek op de Markt.

Feestelijke opening op 29 november

Tijdens de koopavond van donderdag 29 november a.s. gaan we de nieuwe Markt feestelijk openen. Dat gebeurt om 19.00 uur. Bent u er ook bij? Volgende week vertellen we u er meer over.

Nieuws en achtergronden op de website

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in de binnenstad van Steenwijk? Kijk dan eens op www.steenwijkerland.nl/centrumsteenwijk

logo