Meepraten over kwaliteitsimpuls park Rams Woerthe

Op woensdag 4 september kunt u bekijken hoe park Rams Woerthe in Steenwijk er mogelijk uit zou kunnen zien. Een landschapsarchitect heeft hiervoor een ontwerp gemaakt. Voor het ontwerp zijn tijdens een informatieavond in juli ideeën, meningen en suggesties opgehaald. U bent op 4 september vanaf 19.30 uur van harte welkom in Rabo Theater De Meenthe.

Méér doen met het stadspark Rams Woerthe. Beleving toevoegen én verbindingen leggen met o.a. de stadswallen, stadstuin de Nettelbosch en het Gedempte Steenwijkerdiep. Dat alles met behoud van de natuurlijke en monumentale waarde van het park. Dát is de basis van de gesprekken over een nieuw plan voor Rams Woerthe. Op 3 juli kon iedereen daarvoor ideeën aandragen. De landschapsarchitect heeft die ideeën nu vertaald in een ontwerp. Op woensdagavond 4 september kunt u het ontwerp bekijken en uw reactie daarop geven. Op basis daarvan wordt een definitief ontwerp gemaakt dat aan het college van B&W wordt voorgelegd.

De informatieavond op 4 september is in Rabotheater De Meenthe en wordt om 19.30 uur geopend door wethouder Bram Harmsma. U bent van harte welkom.