Communicatiekoffer

Speciaal voor partners van het Steenwijkerland Sport & Beweegakkoord hebben we een communicatiekoffer samengesteld. Hierin vindt u communicatiemiddelen die u kunt gebruiken als u een activiteit vanuit het sportakkoord organiseert en die onder de aandacht wilt brengen. Zo maken we met elkaar zichtbaar dat er een groot netwerk achter het sportakkoord zit en bereiken we zoveel mogelijk inwoners. Een netwerk van verenigingen, sportondernemers, scholen, kinderopvang, zorgorganisaties, andere maatschappelijke organisaties, inwoners en gemeente.

Hier kunt u gebruik van maken

  • Hashtag: #sportakkoordsteenwijkerland

Post u iets op social media over sport en bewegen of het sportakkoord in Steenwijkerland? Gebruik dan #sportakkoordsteenwijkerland in het bericht. Op onder andere Facebook en Twitter kan deze # ingesteld worden in de zoekfilters waardoor retweeten en delen makkelijker wordt.

  • Slogan: Sport en bewegen: een leven lang plezier!

Het Steenwijkerlands Sport & Beweegakkoord vatten we kort en bondig samen in de slogan: Sport en bewegen: een leven lang plezier! De slogan is - ook in combinatie met de hashtag - te gebruiken op flyers, uitnodigingen, rapportages of andere uitingen.

  • Beeldmerken, header en footer

Om te laten zien dat uw actie of activiteit onderdeel uitmaakt van het Steenwijkerlands Sport & Beweegakkoord, kunt u in uw communicatie een van de 4 beeldmerken van het sportakkoord toevoegen. Kleurrijk en vooral herkenbaar. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een header en footer, bijvoorbeeld bij het maken van een poster of flyer. Bekijk de beeldmerken.        

Deze website is de basis voor informatie over sport en bewegen in Steenwijkerland. Bijvoorbeeld over het huren van sportaccommodaties, subsidies en individuele ondersteuning, contactpersonen bij de gemeente. Maar ook de informatie over het sportakkoord is hier te vinden. Mist u iets op de website? Of wilt u weten of we informatie over uw activiteit toe kunnen voegen? Overleg met de aanvoerder waar u contact mee heeft, of stuur een e-mail naar erik.holtman@steenwijkerland.nl.

  • Nieuwsbrief sport

Elke 6 weken versturen we een digitale nieuwsbrief sport. Hierin delen we allerlei nieuwtjes. Heeft u een actie of activiteit waarover u graag wilt vertellen? Of een mooi voorbeeld dat u wilt delen? Laat het ons weten. U kunt uw idee doorgeven aan een van de aanvoerders. Of stuur een e-mail naar erik.holtman@steenwijkerland.nl
Wilt u de nieuwsbrief via de mail ontvangen? Meld u dan aan.

  • Gemeentepagina

In de Steenwijker Courant huis-aan-huis staat wekelijks een gemeentepagina. Heeft u een actie of activiteit waarover u graag wilt vertellen? Of een mooi voorbeeld dat u wilt delen? Laat het ons weten. Mogelijk kunnen we dit op de gemeentepagina meenemen. U kunt uw idee doorgeven aan een van de aanvoerders. Of stuur een e-mail naar erik.holtman@steenwijkerland.nl